Soul Sync Fest (Hungarian)

Soul Sync Fest (Hungarian)

Soul Sync everyday during the Soul Sync Fest from Jan 18th to Jan 31st. Tune into the collective energies of scores of individuals who are soul syncing at the same time.

Remember only one intention at a time.

The best time of the day to Soul Sync is as soon as you wake up. However you can practice Soul Sync at any time of the day.

In our empirical observation we have seen that intentions held during Soul Sync manifest 70% of times more than merely holding a positive thought.

For those who want to lead others:
1. You can teach Soul Sync to anyone at any time of the day. you can also teach it online.
2. You can either lead it yourself taking helping of the Breathing Room Streaming or share Breathing Room to others.
3. We recommend you lead group Soul Sync events throughout the festival either online or offline. Group Soul Syncs are known to have a powerful impact.

Soul Sync Fest Series will have 5 special Soul Sync Practice guided by Preethaji. These are the meditations.

1. Soul Sync for Deaddiction
2. Soul Sync for Life Partner
3. Soul Sync for Prosperity
4. Soul Sync for Great Health and Healing
5. Soul Sync for Attention and Intelligence

Subscribe Share
Soul Sync Fest (Hungarian)
 • 01 Soul Sync Fesztivál - Bevezető (Hungarian)

  Az elmúlt évek során - főleg az év ezen szakaszában - az emberek a világ minden táján megtapasztalták a Soul Sync meditáció végén tartott szándék erejét.

  Tanúi lettek annak, hogy a szándékok, amiket a Soul Sync fesztivál ideje alatt tartottak, csodákként és szinkronicitásokként váltak valóra az...

 • 02 Soul Sync egy káros szenvedélytől való megszabadulásért (Hungarian)

  A függőségek mélyen be vannak ágyazva az idegpályáinkba. Az idegtudomány szerint a függőségeket bizonyos neurotranszmitterek és neuromodulátorok szabályozzák.

  A jó hír az, hogy a Soul Sync meditáció rendszeres gyakorlásával ezek az idegpályák módosultak már nagyon sok embernél a világ minden táj...

 • 03 Soul Sync a társad megtalálásért, egy jobb párkapcsolatért (Hungarian)

  Ha teljes életet élünk, ez az élet egyik legnagyobb kiteljesedése. Ha tiszta szívből, őszintén szeretnek minket, ez az élet egyik legnagyobb öröme.

  Az életünk egyik nagy törekvése, hogy olyan párt találjunk, aki így szeret minket, és akit mi is így tudunk szeretni.

  Az emberek gyakran a magányos...

 • 04 Soul Sync a jólétért, gazdagságért (Hungarian)

  A jólét egy nagyon relatív fogalom. Meglehetősen szubjektív. Ez egy olyan állapot, amikor azt érzed, megvan mindened, ami kell és még tudsz adni azoknak is, akiknek szüksége van rá. Tapasztalatom szerint a jólét a bőség beáramlása az életbe. Nem egy érzés, amit akkor érzel, amikor a bankszámlád m...

 • 05 Soul Sync a jó egészségért és gyógyulásért (Hungarian)

  A testünk az egyik első ajándék, amit az univezumtól kapunk. A testünk egész életünk során elkísér minket. A testünk megbecsülése és a róla való gondoskodás egy rendkívüli spirituális feladat.

 • 06 Soul Sync az odafigyelésért, fókuszáltságért és intelligenciáért (Hungarian)

  Az intelligencia nem csak az információk felhalmozása. Ami még ennél is fontosabb, az intelligencia az elme kapacitása arra, hogy figyelmet szenteljen valaminek. Mert az odafigyelésen keresztül az emberi elme összekapcsolja a teljesen eltérő információkat, ami szükséges a merőben újszerű megoldás...