Soul Sync Fest (Swedish)

Soul Sync Fest (Swedish)

Soul Sync everyday during the Soul Sync Fest from Jan 18th to Jan 31st. Tune into the collective energies of scores of individuals who are soul syncing at the same time.

Remember only one intention at a time.

The best time of the day to Soul Sync is as soon as you wake up. However you can practice Soul Sync at any time of the day.

In our empirical observation we have seen that intentions held during Soul Sync manifest 70% of times more than merely holding a positive thought.

For those who want to lead others:
1. You can teach Soul Sync to anyone at any time of the day. you can also teach it online.
2. You can either lead it yourself taking helping of the Breathing Room Streaming or share Breathing Room to others.
3. We recommend you lead group Soul Sync events throughout the festival either online or offline. Group Soul Syncs are known to have a powerful impact.

Soul Sync Fest Series will have 5 special Soul Sync Practice guided by Preethaji. These are the meditations.

1. Soul Sync for Deaddiction
2. Soul Sync for Life Partner
3. Soul Sync for Prosperity
4. Soul Sync for Great Health and Healing
5. Soul Sync for Attention and Intelligence

Subscribe Share
Soul Sync Fest (Swedish)
 • 01 Soul Sync Fest - Introduktion (Swedish)

  Under åren har människor från många olika länder i världen upplevt kraftfen från att hålla intentioner under soul sync övningen.

  De märker hur de intentioner som de höll under Soul Sync Festen manifesterar sig som mirakel och synkroniseringar under året.

  Soul Sync Festen är som en så period. Du...

 • 02 Soul Sync för Dedikering (Swedish)

  Beroenden är hårt kopplade till våra nervkretsar. Enligt neurovetenskap regleras beroende av vissa neurotransmittorer och neuromodulatorer.

  Men de goda nyheterna är att den regelbundna övningen av soul sync bryter dessa neuralkretsar hos människor över hela världen och väcker upp dem till frihet.

 • 03 Soul Sync för Livspartner (Swedish)

  Att leva helt och hållet är ett av de stora fullbordanden med livet. Att bli älskad helt är ett av de största glädjeämnena med att leva.

  Ett stort eftersökande i livet är att hitta en partner som kan älska oss på det här sättet och som vi kan älska.

  Ofta vill människor leta efter sin livspartn...

 • 04 Soul Sync för Rikedom (Swedish)

  Välfärd är en mycket relativ term. Det är väldigt subjektivt. Det är en plats där du känner att du har tillräckligt för dig själv och kan bidra där det betyder någonting. Enligt min erfarenhet är välfärd ett flöde av rikedom in i livet. Det är inte en känsla du uppnår när du får ett belopp på dit...

 • 05 Soul Sync för hälsa och läkning (Swedish)

  Vår kropp är en av de första gåvorna vi får från universum. Vår kropp är vår att behålla under hela livet. Att respektera den och ta hand om den är en extraordinär andlig övning.

 • 06 Soul Sync för uppmärksamhet och intelligens (Swedish)

  Intelligens är inte bara en ansamling av information. Viktigare är, att det är sinnets förmåga att uppmärksamma. Endast genom uppmärksamhet kan den mänskliga hjärnan skapa förbindelser mellan olika uppgifter som är nödvändiga för att bryta igenom och och hitta lösningar.